tirsdag 2. oktober 2007

Propagandakanalen

Fram med kniven - nå skal det kuttes snor!

Dagen har omsider kommet, Norge har fått sin mest oppriktige, ærlige og reale informasjonskanal; Propagandakanalen.

Her vil kanalens bidragsytere fremme folkeopplysning og det gode budskapet, som heftet til minne om Tron Øgrim heter; Kommunismen funker best!

Bidragsyterne er;

butleninwasntdead: På url bedre kjent som communistkickback, og sjelden har det vel blitt sparka hardere tilbake. butleninwasntdead er med sine 25 måneder (per 2. oktober 07) som rødblogger, veteranen på laget og en helt propagandamaskineri alene. Oslogutt.

Bjørnar Berge: På url bedre kjent som Raut (m-l), og er kanalens distriktsalibi. Er relativt ung i gamet, med knappe 5 måneder (per 2. oktober 07) på veven under den røde fana. Naustdøl og lokomotivet som trekker lasset og dytter oss andre når det trengs.

Arnfinn Storsveen: På url bedre kjent som ComradeArnfinn, og kanalens risikoelement med til tider litt for drøye poster til at de kan slippe gjennom uten at det kan få følger. En rutinert rødblogger med 19 måneder (per 2. oktober 07) i revolusjonens verbale tjeneste. Lillehammergutt i Oslo.

Vi sier det høyresidas Minerva ikke tør å si; Vi er en propagandakanal!

"propaganda (av lat. propagare, forplante, utbre), systematisk forsøk på å påvirke menneskers holdninger med sikte på å utbre bestemte ideer."
Les og lær...

Vi i propagandakanelen ser fram til å tre inn i folkets tjeneste.

Vel då veit dokke ka blogg dokke skal inn på? http://propagandakanalen.blogspot.com!

Ingen kommentarer: